Compressie Kous hard (hard 15-20 mm Hg)

Product omschrijving

Productomschrijving
Zero Point Intense Compressiesokken zijn ontwikkeld voor sport op basis van wetenschappelijk onderzoek. De compressiesokken zijn een combinatie van de modernste technologie, topkwaliteit materialen, gedetailleerd technisch ontwerp en geoptimaliseerde geleidelijke compressie. Intense compressiesokken zijn speciaal ontwikkeld voor intensieve trainingen. Naast het stimuleren van de doorbloeding en het verbeteren van de stofwisseling zorgen de sokken voor snel herstel en helpen ze bij het behandelen en voorkomen van sportblessures als achillesproblemen, shin splints of kramp.

Technische details
Anatomische pasvorm: perfecte pasvorm voor de linker- en rechtervoet, met een speciale ´needling´ behandeling van de voetzool, die doorloopt tot de boord aan de bovenzijde. Dit zorgt voor de unieke pasvorm die perfect aansluit op je voet en onderbeen.
Air flow: luchtventilatie aan de binnenzijde van de sok.
Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de voetzool, enkel, schenen en achillespees.
Coolmax materiaal om vocht en zweet af te voeren en je voeten droog te houden.
Zachter en sterker materiaal: de afwerking rond de tenen en hiel geven extra comfort en zorgen voor minder blaarvorming.

Voordelen
• Betere prestaties.
• Sneller herstel.
• Betere luchtcirculatie en bloeddoorstroming.
• Meer zuurstoftoevoer naar de spieren.
• Voorkomt kramp en scheenklachten.
• Vermindert pijnklachten en verzuring.
• Voorkomt verrekking van de spieren.

MAATVOERING

Kuitomtrek
Meet de kuitomtrek in centimeters, gemeten op het dikste punt van de kuit.

Enkelomtrek
Meet de enkel op het smalste punt, ongeveer 1 cm boven het enkelgewricht

Schoenmaat
De voet van de sokken zijn zeer elastisch en rekbaar, in de meeste gevallen passen de compressie sokken gewoon. Als er een groot verschil is ten opzichte van de maattabel is het raadzaam een losse compressie sleeve (zonder voet) in combinatie met enkelsokken te bestellen.

 

Merk ZERO POINT

ZeroPoint bestaat sinds 2009 en heeft een sterke merknaam opgebouwd in Europa door een combinatie van: het ontwikkelen van geavanceerde producten, een constante focus op kwaliteit, interactie met de klant en het opbouwen van een sterke relatie met academici en professionals op het gebied van sport en geneeskunde. Daarnaast worden de producten getest door het Sport Institute van Finland. De meerderheid van de bevindingen, alsmede de grote tevredenheid van de gebruiker, maken de producten van ZeroPoint uniek. De ZeroPoint producten zijn in verschillende compressiesterktes verkrijgbaar en geschikt in iedere situatie. Tijdens sport en ontspanning, voor behandeling en preventies van blessures, voor langdurig gebruik en kortstondig gebruik. ZeroPoint verwerkt in al haar compressiekousen een medische vorm van compressie. Dit is compressie die geleidelijk naar boven toe afneemt. De mate van elasticiteit en compressie zijn afgestemd op het doel. Zowel in beweging als in rust, is de compressiekous altijd maximaal effectief.

 

Levering 3-5 werkdagen mits voorradig bij producent!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen