Compressie Kous medium (druk 15-20 mm Hg)

Product omschrijving

Productomschrijving
Zero Point Hybrid Silver compressiesokken zijn speciaal ontworpen voor langdurig en dagelijks gebruik. Ideaal voor sportieve inspanning, werk, reizen en herstel. Hybride Silver Socks zijn lichtgewicht, het zijn zeer elastische compressiesokken die zich aanpassen aan je onderbenen, of je nou zit, staat of beweegt. Zero Point Hybrid Silver compressiesokken worden inmiddels door veel mensen gebruikt in het dagelijks leven (bijvoorbeeld tijdens werk), maar zijn tevens te gebruiken tijdens het sporten. De geleidelijke compressie van de sok zorgt voor meer zuurstof en energietoevoer naar je benen gedurende de dag. De zilveren garen die gebruikt worden in de Hybrid Silver compressiesokken bestrijden bacteriën, schimmels en geuren (microben).

Technische details
Anatomische pasvorm: perfecte pasvorm voor de linker- en rechtervoet, met een speciale ´needling´ behandeling van de voetzool, die doorloopt tot de boord aan de bovenzijde. Dit zorgt voor de unieke pasvorm die perfect aansluit op je voet en onderbeen.
Zachter en sterker materiaal: de afwekring rond de tenen en hiel geven extra comfort en zorgen voor minder blaarvorming.
Air flow: luchtventilatie aan de binnenzijde van de sok.
Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de voetzool, enkel en achillespees.
X-static® technologie: bestrijdt bacteriën, schimmels, geuren en reguleert de temperatuur. 


Voordelen
• Meer energie voor je onderbenen en voeten.
• Bestrijdt bacteriën en schimmels.
• Bestrijdt zweetgeur.
• Temperatuurregulatie.
• Geschikt voor zowel sport als dagelijks gebruik.
• Doelgerichte compressie.

MAATVOERING

Kuitomtrek
Meet de kuitomtrek in centimeters, gemeten op het dikste punt van de kuit.

Enkelomtrek
Meet de enkel op het smalste punt, ongeveer 1 cm boven het enkelgewricht

Schoenmaat
De voet van de sokken zijn zeer elastisch en rekbaar, in de meeste gevallen passen de compressie sokken gewoon. Als er een groot verschil is ten opzichte van de maattabel is het raadzaam een losse compressie sleeve (zonder voet) in combinatie met enkelsokken te bestellen.

Maat      Kuitomtrek (cm)    Enkelomtrek (cm)    Schoenmaat   
W1 32-37 17-20 35-37
W2 28-34 20-23 38-40
W3 37-43 23-26 40-42
M1 33-37 20-22 39-41
M2 37-42 23-25 42-44
M3 41-46 25-27 45-47

 

Merk ZERO POINT

ZeroPoint bestaat sinds 2009 en heeft een sterke merknaam opgebouwd in Europa door een combinatie van: het ontwikkelen van geavanceerde producten, een constante focus op kwaliteit, interactie met de klant en het opbouwen van een sterke relatie met academici en professionals op het gebied van sport en geneeskunde. Daarnaast worden de producten getest door het Sport Institute van Finland. De meerderheid van de bevindingen, alsmede de grote tevredenheid van de gebruiker, maken de producten van ZeroPoint uniek. De ZeroPoint producten zijn in verschillende compressiesterktes verkrijgbaar en geschikt in iedere situatie. Tijdens sport en ontspanning, voor behandeling en preventies van blessures, voor langdurig gebruik en kortstondig gebruik. ZeroPoint verwerkt in al haar compressiekousen een medische vorm van compressie. Dit is compressie die geleidelijk naar boven toe afneemt. De mate van elasticiteit en compressie zijn afgestemd op het doel. Zowel in beweging als in rust, is de compressiekous altijd maximaal effectief.

 

Levering 3-5 werkdagen mits voorradig bij producent!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen