Compressie Sok Wit

Product omschrijving

Productomschrijving
Zero Point Compressie enkelsokken OX zijn ontwikkeld om 30 spieren in de voet te ondersteunen en te stimuleren. De enkelsokken passen als een tweede huid om je voeten, waardoor ze je voeten beschermen tegen blaren en slijtage. Zero Point enkelsokken zijn ideaal voor zowel sport als dagelijks gebruik. De speciale weving rondom de voet helpt bij het voorkomen van gezwollen en pijnlijke voeten. Draag de compressie enkelsokken in combinatie met de Zero Point Calf Sleeves voor een optimaal resultaat. Deze combinatie zorgt voor de beste pasvorm die aansluit bij jouw schoenmaat en enkel- en kuitomtrek.

Technische details
Anatomische pasvorm: perfecte pasvorm voor de linker- en rechtervoet, met een speciale ´needling´ behandeling van de voetzool die zorgt voor een unieke pasvorm.
Zachter en sterker materiaal: de afwekring rond de tenen en hiel geven extra comfort en zorgen voor minder blaarvorming.
Air flow: luchtventilatie aan de binnenzijde van de sok. Het vochtafvoerende Coolmax materiaal houdt je voeten droog.
Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de voetzool, enkel en achillespees.

Voordelen
Zero Point compressie enkelsokken zijn ontworpen voor meer kracht en comfort bij sportieve inspanning.

• Verbeterde circulatie en doorbloeding.
• De geleidelijke opbouw van compressiedruk voorkomt zwelling van de voet.
• Vermindert verzuring in de voet en enkel.
• Het Coolmax materiaal zorgt ervoor dat je voeten droog blijven.

 

Merk ZERO POINT

ZeroPoint bestaat sinds 2009 en heeft een sterke merknaam opgebouwd in Europa door een combinatie van: het ontwikkelen van geavanceerde producten, een constante focus op kwaliteit, interactie met de klant en het opbouwen van een sterke relatie met academici en professionals op het gebied van sport en geneeskunde. Daarnaast worden de producten getest door het Sport Institute van Finland. De meerderheid van de bevindingen, alsmede de grote tevredenheid van de gebruiker, maken de producten van ZeroPoint uniek. De ZeroPoint producten zijn in verschillende compressiesterktes verkrijgbaar en geschikt in iedere situatie. Tijdens sport en ontspanning, voor behandeling en preventies van blessures, voor langdurig gebruik en kortstondig gebruik. ZeroPoint verwerkt in al haar compressiekousen een medische vorm van compressie. Dit is compressie die geleidelijk naar boven toe afneemt. De mate van elasticiteit en compressie zijn afgestemd op het doel. Zowel in beweging als in rust, is de compressiekous altijd maximaal effectief.

 

Levering 3-5 werkdagen mits voorradig bij producent!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen