Compressie Arm Sleeve Wit

Product omschrijving

Productomschrijving
Zero Point combineert in de compressie arm sleeves de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van intensieve sport en herstel. De geleidelijke compressie van de sleeves zorgt voor meer toevoer van zuurstof en energie naar je armen. De nieuwste compressietechnologie gecombineerd met een speciale technische weving, topkwaliteit materiaal, gedetailleerd ontwerp en optimale compressie zorgen voor een uniek gevoel van maximaal comfort en kracht. Naast het stimuleren van de doorbloeding en verbeteren van de stofwisseling zorgen de nieuwe arm sleeves voor snel herstel en helpen ze bij het behandelen en voorkomen van sportblessures. Zero Point compressie arm sleeves zorgen voor bescherming van je armen bij intensieve en fysiek zware sporten, zoals basketbal, crossfit en triathlon. Arm sleeves helpen bovendien je lichaamstemperatuur op peil te houden bij veranderende weersomstandigheden.

Technische details
Comfortabele fit flex boord die ervoor zorgt dat de sleeve niet afzakt.
Air flow: Luchtventilatie in de sleeve. Coolmax materiaal om vocht en zweet af te voeren.
Gewatteerde oppervlakte voor protectie van de armen.

Voordelen
Zero Point compressie Arm Sleeves zijn ontworpen voor meer kracht en comfort bij sportieve inspanning.

• Verbeterde circulatie en doorbloeding.
• Verbeterde zuurstof toevoer naar spierweefsel.
• Verminderde spierspanning en minder spierpijn in de benen op basis van inspanning.
• Minder opbouw van melkzuur in de armen gedurende inspanning.
• Meer energie, meer uithoudingsvermogen en sneller herstel na inspanning.
• Optimale bewegingsvrijheid.
• Bescherming van je huid tegen schaafwonden.
• Vermindert de kans op sportblessures.

 

Merk ZERO POINT

ZeroPoint bestaat sinds 2009 en heeft een sterke merknaam opgebouwd in Europa door een combinatie van: het ontwikkelen van geavanceerde producten, een constante focus op kwaliteit, interactie met de klant en het opbouwen van een sterke relatie met academici en professionals op het gebied van sport en geneeskunde. Daarnaast worden de producten getest door het Sport Institute van Finland. De meerderheid van de bevindingen, alsmede de grote tevredenheid van de gebruiker, maken de producten van ZeroPoint uniek. De ZeroPoint producten zijn in verschillende compressiesterktes verkrijgbaar en geschikt in iedere situatie. Tijdens sport en ontspanning, voor behandeling en preventies van blessures, voor langdurig gebruik en kortstondig gebruik. ZeroPoint verwerkt in al haar compressiekousen een medische vorm van compressie. Dit is compressie die geleidelijk naar boven toe afneemt. De mate van elasticiteit en compressie zijn afgestemd op het doel. Zowel in beweging als in rust, is de compressiekous altijd maximaal effectief.

Wij zullen de orders verzamelen en bundelen en proberen deze binnen maximaal 4 weken te leveren bij de club, zodat we geen verzendkosten op elke order hoeven te berekenen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »